Videoproduktion

Video, podcast, liveproduktion og viral reklame
Vi udnytter effektivt alle tilgængelige platforme

Vi har over 30 års erfaring med at skabe video – og både vores erfaring og vores udstyr er fulgt med udviklingen gennem alle årene. Vi har produceret video til ECCO, BTX Group, Arkil, Blend, b.young, Spar Nord, AaB, kommuner, skoler, store internationale virksomheder og små håndværksmestre.

 

Vi ved hvad godt indhold er!
Når virksomhederne vælger os, er det fordi vi ikke “bare” har styr på vores håndværk og ved, hvordan en video skal skæres – men også fordi vi er dygtige til indhold. Vores ansvarlige for produktionerne er Jeppe Søe, journalist og studievært, og vi kan derfor med sikker hånd få det bedste ud af dem, der interviewes. Det er produktion, skærmtræning og kommunikationsrådgivning i det produkt – og dermed får kunderne en helhed, der virker.

 

Event, live, konference og corporatefilm
Vi har rullende studie, der kan komme til dig. Vi har produktionsudstyr med mange kameraer, som kan dække din event eller levere storskærmen til din konference. Vi kan sætte ord på din virksomhed eller din kampagne, så den lever op til den røde tråd, der har jeres egne værdier som fundament.

 

Vi ved hvad du skal sige – og til hvem
Vi producerer gerne den virale film, der er kant til at blive delt. Vi laver den professionelle corporate-video, der sætter jeres virkelighed i fokus. Vi fanger de gode vibrationer hos jer, som I måske ikke selv kan mærke – og fremhæver det, der er visuelt smukt og sætter det i en troværdig ramme. Vi er vandt til at arbejde med målgrupper, vi ved hvad de unge og de gamle vil ha – og vi ved også, hvad I skal få sagt, når I fanger deres opmærksomhed kortvarigt.

 

Ring til os på 70223013
Lad os få en samtale om ønsker og drømme – og måske gøre dem til virkelighed.

Videoproduktion - Thrane Media
Stor erfaring med video

Vi har over 30 års erfaring med at lave video. Vi kan styre din konference med skærme og kameraer, filme din event, lave dine virale film til sociale medier, portrættet af din virksomhed – eller sælge dit produkt gennem målrettede kampagner – uanset platform. Vi kan lave film til biografen, nettet, skærme i virksomheden, butiksvinduet eller reklamer til TV. Vi optager din virkeligheden, så andre bliver del af den. Vi interviewer professionelt og sørger for at du fremstår, som du er – gennem skærmtræning løbende under interviews med ledelse eller medarbejdere.

Videoproduktion - Thrane Media
Til lands, til vands og i luften

Vi har drone-certifikat og kan derfor nemt hæve os over din virkelighed og få det store overblik. Vi har også dykker-certifikat og kan se det hele fra bunden. Vi har udstyr til at lave film fra alle vinkler. Små effektfulde kameraer, vi kan sætte på dine maskiner – det helt store apparat, der sørger for at få det hele med. Vi kan levere live-TV, har digitale 3D studier og et mobilt studie, der kan sættes op lige der, hvis du ønsker det. Hos os er udstyret bare værktøjer til at kunne skabe den ægte historie – vores fokus er på indholdet, alt andet er en selvfølge.

Videoproduktion - Thrane Media
Fokus på indholdet

Det er ingen tilfældighed, at vi har skabt corporatefilm for ECCO eller medarbejder-profiler for Spar Nord. Vi er et sikkert valg, når det handler om indhold. Enhver kan nærmest filme deres virkelighed i dag – og der er kamera i de fleste lommer. Men vi ved, hvad den gode historie er. Vi kan sætte de helt rigtige ord på, så speaken under filmen er troværdig og dragende. Vi kan vælge ud, hvad der egentlig rager andre – og hvad der bare er ligegyldig fyld. Nutidens seere er medievante og de gennemskuer bullshit omgående. Det stiller større krav – og dem lever vi op til!

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT