Tekstforfatning

Vi sætter ord på din virkelighed
Tekstforfatning og historiefortælling

Ord er vigtige. Ikke kun valget af dem, men også sammensætningen. Et billede siger mere end tusind ord – men vælger man de rigtige, kan ordene mere end billedet. De kan sætte din hjerne i gang med at tænkefølemærke og fantasere. Pludselig ser du dit helt eget billede.

 

Ord på skærmen
Din hjemmeside er sikkert flot. Den bimler og bamler af bevægelse og smukke farver. Til gengæld er din tekst måske skrevet med venstre hånd og kastet på siden med en skovl. Vi mener den rette tekst skaber helhed, der kræves af en hjemmeside, som er åbent hus døgnet rundt. Teksten byder indenfor.

 

Korte ord på farten
Måske dit firma har en blog. Et sted, hvor du kan give ord fra bagscenen i virksomheden. Give et indblik i den nørdede del af virksomhedens maskinrum – og vise du er engageret i det felt, du opererer i. Selvom du sidder med den store viden, er det ikke sikkert du forstår at skrive den med sikker hånd. Det gør vi for dig. Send det indlæg du vil ha på – og vi gennemskriver til en læsværdig artikel indenfor få timer.

 

Ord på sociale medier
Er du god på de sociale medier? Gennem godt ti år har der været kursus på kursus om, hvordan du skal gøre. Sandheden er, at alle kurserne er rent gætværk og bullshit. Ingen kan knække det medie, fordi det netop lever bedst i forskelligheden. Vi har heller ikke knækket koden, fordi den ikke findes. Men vi ved hvad der virker bedst og kan både rådgive og styre din side, så du får mest muligt ud af det.

 

Din historie er en artikel
PR handler i virkeligheden om at se historierne i sin egen virksomhed og få dem ud til pressen. Men man kan sjældent selv se de gode historier. Enten mener man at chefens jubilæum burde være tophistorie på CNN eller også mener man ikke der kan være nogen der interesserer sig for Muhammed på lageret. Vi kommer med friske pressevandte øjne og finder altid minimum 10 gode historier vi kan skrive og sende ud. Du er en bedre historie end du tror.

 

Freelance-journalistik
Vi skriver for dig. Om du er avis, magasin, bureau, virksomhed eller privatperson med ønske om at få skrevet sin livshistorie. Godt ord igen. Og igen.

Thrane Media - Tekstforfatning
Nyt syn på virksomheden

Når man går rundt i sin egen glasklokke, bliver selv det mest fantastiske til hverdag. Måske du har en god historie, der kunne vælte landets forsider – men tænker den bare er “business as usual”. Når vi sætter nye ord på din virksomhed, opdager du forhåbentlig, hvor unik du er – og kommer på dagsordenen.

Thrane Media - Tekstforfatning
Det skrevne ord

Alt for mange glemmer det skrevne ord, fordi de mest satser på video og lyd. Men det er en klar fejl! Folk dømmer jeres troværdighed gennem de ord i benytter – og hvis jeres profil, breve eller foldere er med fejl eller skrevet i ubehjælpsomt sprog, vælger de en anden. Vi tror på ordet – og giver det vægt.

Thrane Media - Tekstforfatning
Troværdighed og ærlighed

Ord kan både manipulere og skjule sandheden. Men det er en kortvarig glæde… Kunderne opdager, at der er tale om ordgejl og straffer virksomhederne hårdt. Læseren vil ikke lyves for – de vil mærke, at ordene kommer fra hjertet. Og som kunder vil de mærke, om ordene også er virkelighed.

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT