Presse og sociale medier

Du er en god historie
You are so me. Let's get linked in a story

Måske er I verdens bedste historie – og sandsynligvis overser I en stor – lydhør – målgruppe, fordi det kan være svært at få øje på den ekstraordinære vinkel i en hverdag, der føles som alle de andre(s).  Men vi kan godt se det.

Når vi får lov til at komme indenfor, opsøger vi de gode historier; dem, der afspejler jer som virksomhed – dem, der skaber relationer til jeres kundegruppe og involverer dem, så de får en oplevelse af, at I velvilligt imødekommer behovet for kendskab hos den moderne, kvalitetsbevidste forbruger, og de historier, der distancerer jer ved at give jeres brand en profil og personlighed, som engagerer jeres målgruppe og skaber et – rentabelt – tilhørsforhold.

 

Vi har bredt kendskab til og stor erfaring med medie- og forbrugermentalitet, og arbejder altid ud fra de vilkår, der er gældende på evigt foranderlige sociale medier, som er en kun stadig større del af en virksomheds brandingpotentiale.
Vi forstår, hvordan algoritmerne virker – og hvad rækkevidden er på en velstruktureret og gennemtænkt content-strategi, og så kan vi in-house producere både tekst, fotos og videomateriale,  som enkelt og effektivt formidler budskabet.

Thrane Media - håndtering af presse og sociale medier
P R

Før i tiden var en velskrevet pressemeddelelse nok. Den er stadig relevant – og vi ved hvordan den skal skrives. Men PR i dag foregår også via sociale medier, blogs, podcasts, video. Det er der forbrugerne er. Vi tilrettelægger din PR og finder dine bedste historier. Dem kan du ikke selv se!

Thrane Media - håndtering af presse og sociale medier
Sociale medier

At styre og opsætte de sociale medier er ikke nemt. Kundepleje over sociale medier kræver en helt anden tone, end receptionisten benytter. De historier, der virker på Facebook, går ikke på LinkedIn. Vi kører sociale medier for en række virksomheder og ved, hvad der skal til.

Thrane Media - håndtering af presse og sociale medier
Gå viralt med din historie

Det er svært at vide, hvad der gør at folk deler din historie – det kræver, at den er skrevet og produceret til at gå viralt. Vi benytter video, fotos, tekst og stærk professionel kommunikation, når vi målretter dine historier til hvert deres sociale medie. Vi kan altid finde 10 gode historier i din virksomhed, der egner sig til at gå viralt.

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT