Om Thrane Media

Thrane Media
Vi tror på ord

Thrane Media er erfaring, forståelse og faglige kompetencer i et målrettet mediehus – som sætter jer øverst på dagsordenen!

 

Et mediehus der samler freelancere
Vi vælger den rette person til opgaven

De faste i Thrane Media er alle eksperter i kommunikation – og derudover benytter vi os med stor glæde af freelancere. Vi har med vilje ikke faste folk på grafisk design eller video, da vi ønsker at kunne vælge den, der passer præcist til opgaven. Vores faste freelancere er både erfarne indenfor strømlinede grafiske designmanualer og andre med fuld fokus på opsætning af foldere, magasiner og print.

 

Vi har fokus på ord, hvad enten de er på skrift, i tale eller på video. Vi styrer jeres medievirkelighed og formår at sætte jer i fokus. Vil I være kendt i Børsen eller i Ekstra Bladet? Skal jeres produkt ud til forbrugere eller er det B2B? Skal I rebrandes, opfriskes eller er I måske startet helt fra ny?

 

Vi møder jer med friske øjne og nye ord på jeres virksomhed – og lægger en fælles plan, der både vil virke og kan mærkes i maven. Kommunikation er nemlig kun virkningsfuld, når den er ærlig.

 

Vi glæder os til at lære jer at kende…

Thrane Media - Erfaring
Erfaring

At tage vare på andres kommunikation er det største ansvar, man kan overtage. Det kræver stor erfaring at kunne sætte ord på andres virkelighed – eller styre dem gennem en shitstorm. Man skal have stået i det mange gange før og kende de mekanismer, der træder i kraft, når nogle er under angreb. Vi har erfaringen og modet til at tage over, når der skal nye ord på jeres virkelighed.

Om Thrane Media
Nærvær

Når I lægger jeres kommunikation eller kampagner i hænderne på os, griber vi kun opgaven efter en nær samtale, hvor vi kan mærke præcist hvem I er. Det er umuligt at lave ægte kommunikation, hvis vi ikke er helt på linje med, hvad det ægte er. Hardcore kommunikation er aldrig et samlebånd. Det er målrettet og opdyrket i den have, som er netop jeres virkelighed. Ellers bliver det useriøst…

Thrane Media - Nærvær
Fordybelse

Når vi tager vare på jeres kommunikation, er det begyndelsen på et tillidsfuldt venskab. I skal kunne ringe til os midt om natten, hvis I får en ide der skal afprøves, eller måske sidder i et sent aftenmøde i ledelsen og finder et guldæg. Der vil vi være klar til at svare, sparre og komme med vores uforbeholdne mening, der bygger på et tæt samarbejde. Vi er til rådighed. Det manglede bare, når I overlader ordet til os.

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne…
KONTAKT