Om Thrane Media

Thrane Media
Vi tror på ord

Thrane Media er erfaring, forståelse og faglige kompetencer i et målrettet mediehus – som sætter jer øverst på dagsordenen!

 

Vi er del af Thrane Erhverv, som mere end en gang er udnævnt af Børsen som Gazelle virksomhed – og du kan regne med, at vi holder ord!

 

Vi er Thrane Media:

Mikkel Thrane,
Adm. direktør og indehaver
[email protected]

Mere om Mikkel Thrane

Mikkel Thrane er virksomhedens kerne. Han styrer produktionsplaner, holder hånd i de mange freelancere, har en stor del af kundekontakten og er både med på produktioner og styrer administrationen. Mikkel er også fuld af ideer, gennem mange år i mediebranchen som sælger – og med stor kendskab til store og små virksomheder.

 

Mikkel Thrane er derudover indehaver af Thrane Erhverv A/S, som mediehuset er del af. En virksomhed, der løser opgaver for en lang række nordjyske virksomheder – og er udnævnt som gazellevirksomhed af flere omgange.

Jeppe Søe,
Senior Communications advisor
[email protected]

Mere om Jeppe Søe

Jeppe Søe er professionel ordkløver, rådgiver, blogger, klummeskribent og journalist – født 1971. Tidligere studievært på TV Aalborg, TV2/Nord, TV2/DANMARK, TV3, Nordisk Film, TV Danmark og TV2/Midt-Vest. Siden 1996 aktiv i kommunikations- og produktionsbranchen.

 

Jeppe Søe har bred erfaring indenfor kommunikation og har rådgivet både politikere, kendte danskere, erhvervsledere og virksomheder siden 1990. Han holder over 200 foredrag årligt om kommunikation og er underviser på kurser, skærmtræning, interviewteknik og ledelse.

Pia Møller Søe,
Journalist og tekstforfatter
[email protected]

Mere om Pia Møller Søe

Pia Møller Søe har gennem 20 år skrevet portrætter for utallige magasiner og aviser. Hun har sat ord til både kendte og ukendte danskeres liv – og beskrevet organisationer og produkter med salg for øje.

 

Pia Møller Søe er også idemand bag markante kampagner for blandt andre ECCO, blend, b.young og 4you – hun har evnen til at beskrive virkeligheden, så den både fremstår skarp, nuanceret og salgbar. Hun vælger sine ord med omhu og har nemt ved at se den gode historie og finde på det helt rigtige slogan.

Claus Peuckert,
Fotograf & kreativ idémager
[email protected]

Mere om Claus Peuckert

Claus Peuckert er en af landets mest benyttede portrætkunstnere. Han har en stor faglig kompetence, så han med lys, komposition, perspektiv og indsigt kan fortælle historier med sine billeder. Claus bruger rekvisitter, styling, billedebearbejdning og konceptuel iscenesættelse som udgangspunkt for det, der altid bliver et seværdigt billede, der skiller sig ud fra mængden. Claus Peuckert har blandt andet udstillet på Frederiksborg Slot.

Et mediehus der samler freelancere

Vi vælger den rette person til opgaven
De faste i Thrane Media er alle eksperter i kommunikation – og derudover benytter vi os med stor glæde af freelancere. Vi har med vilje ikke faste folk på grafisk design eller video, da vi ønsker at kunne vælge den, der passer præcist til opgaven. Vores faste freelancere er både erfarne indenfor strømlinede grafiske designmanualer og andre med fuld fokus på opsætning af foldere, magasiner og print.

 

Vi har fokus på ord, hvad enten de er på skrift, i tale eller på video. Vi styrer jeres medievirkelighed og formår at sætte jer i fokus. Vil I være kendt i Børsen eller i Ekstra Bladet? Skal jeres produkt ud til forbrugere eller er det B2B? Skal I rebrandes, opfriskes eller er I måske startet helt fra ny?

 

Vi møder jer med friske øjne og nye ord på jeres virksomhed – og lægger en fælles plan, der både vil virke og kan mærkes i maven. Kommunikation er nemlig kun virkningsfuld, når den er ærlig.

 

Vi glæder os til at lære jer at kende…

Thrane Media - Erfaring
Erfaring

At tage vare på andres kommunikation er det største ansvar, man kan overtage. Det kræver stor erfaring at kunne sætte ord på andres virkelighed – eller styre dem gennem en shitstorm. Man skal have stået i det mange gange før og kende de mekanismer, der træder i kraft, når nogle er under angreb. Vi har erfaringen og modet til at tage over, når der skal nye ord på jeres virkelighed.

Om Thrane Media
Nærvær

Når I lægger jeres kommunikation eller kampagner i hænderne på os, griber vi kun opgaven efter en nær samtale, hvor vi kan mærke præcist hvem I er. Det er umuligt at lave ægte kommunikation, hvis vi ikke er helt på linje med, hvad det ægte er. Hardcore kommunikation er aldrig et samlebånd. Det er målrettet og opdyrket i den have, som er netop jeres virkelighed. Ellers bliver det useriøst…

Thrane Media - Nærvær
Fordybelse

Når vi tager vare på jeres kommunikation, er det begyndelsen på et tillidsfuldt venskab. I skal kunne ringe til os midt om natten, hvis I får en ide der skal afprøves, eller måske sidder i et sent aftenmøde i ledelsen og finder et guldæg. Der vil vi være klar til at svare, sparre og komme med vores uforbeholdne mening, der bygger på et tæt samarbejde. Vi er til rådighed. Det manglede bare, når I overlader ordet til os.

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT