Kultur-kit

SE MIG – og dig!
- et brugbart pressekit

Som foredragsholder, iværksætter, musiker, direktør eller kunstner, er du afhængig af medieomtale. Du har behov for brugbare og trykklare tekster – og fotos, der skiller sig – og dig – ud fra mængden.

 

Med et godt pressekit får du nemmere ved at komme i medierne, og dine posters, dit website og dine sociale medier afspejler dig og dit produkt.

 

Hvis du vil ses og høres, skal du skille dig ud fra mængden – og det skal dit pr-materiale også. Til det formål får du brug for stærke fotos og tekstmateriale, der underbygger din påstand og dit produkt.

ØNSKER DU PR FOR DIN VIRKSOMHED, SKAL DU VÆLGE ERHVERVS-PAKKEN – LÆS MERE HER

Må vi?

Vi, fotograf Claus Peuckert og journalist Pia Møller Søe har i en årrække samarbejdet om artikler og features til magasiner og pr-materiale. Vi har derfor et solidt kendskab til både dit og mediernes behov, og vi vil gerne være dem, der fortæller din historie.

 

Vi skriver artiklen, du kan sende ud til pressen – vedhæftet et billede med forsidepotentiale. Vi strukturerer din pressemeddelelse og giver den en overskrift, der er svært at  overse – og så laver vi det billede, som ingen nogensinde bliver træt af at se på!

Du får:

To tekster:

  • Et længere portræt, der både kan benyttes i sin helhed og bruges som uddrag.
  • En valgfri tekst (pressemeddelelse, beskrivelse til hjemmeside, CV til bookingbureauet eller hvad du har brug for). Alle tekster er uden copyright, så du frit kan benytte, klippe og ændre i dem.

 

To portrætbilleder:

  • Fotos der skiller sig ud. Et nært portræt og portræt i en konceptuel sammenhæng og et regi, der passer til dig og dit produkt. Disse kan med fordel også benyttes som coverfotos og profilbilleder på sociale medier, så der er en rød tråd på alle dine interne og eksterne platforme. Alle fotos er frikøbte, så du kan bruge dem helt frit.

 

I den store pakke får du en ekstra tekst – og et portræt, skabt i konceptionen iscenesættelse.

Hvem er vi?

Fotograf Claus Peuckert er en af landets mest benyttede portrætkunstnere. Han har en stor faglig kompetence, så han med lys, komposition, perspektiv og indsigt kan fortælle historier med sine billeder. Claus bruger rekvisitter, styling, billedebearbejdning og konceptuel iscenesættelse som udgangspunkt for det, der altid bliver et seværdigt billede, der skiller sig ud fra mængden. Claus Peuckert har blandt andet udstillet på Frederiksborg Slot.

 

Journalist Pia Møller Søe har gennem 20 år skrevet portrætter for utallige magasiner og aviser. Hun har sat ord på både kendte og ukendte danskeres liv – og beskrevet organisationer og produkter med salg for øje. Pia Møller Søe er også idemand bag markante kampagner for blandt andre ECCO, blend, b.young og 4you – hun har evnen til at beskrive virkeligheden, så den både fremstår skarp, nuanceret og salgbar. Hun vælger sine ord med omhu og har nemt ved at se den gode historie.

“Claus tog nogle billeder af mig, hvor jeg for første gang genkendte mig selv – og med et smil på læben endda!”

Ditte Gråbøl, skuespiller

”Wooow – hvor er det fantastisk skrevet. Jeg har aldrig følt mig bedre beskrevet med ord”

Anders Ladekarl, generalsekretær, Dansk Røde Kors

PRISER OG PAKKER:

 

PAKKE 1:

ARTIKEL OG VALGFRI TEKST + TO PORTRÆTTER: 15.500,-

 

PAKKE 2:

ARTIKEL OG TO VALGFRI TEKSTER + TO PORTRÆTTER OG ET KONCEPTUELT PORTRÆT: 19.500,-

[Billeder leveres højtopløselige, så de kan anvendes i alle medier. Billeder er frikøbt, så køber kan anvende billederne til hvad som helst. Køber har rettighed til tekster og kan anvende dem i hvilken som helst sammenhæng. Tekster leveres efter en lang telefonisk interviewsamtale. Der er en korrekturgang med i pakken.]

Det bli'r sagt:

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT