Grafisk produktion

Grafisk produktion
Produktion af grafisk materiale, fotos og web

Her på Thrane Medias hjemmeside kan du læse om hele vores fundament, der har fokus på god og professionel kommunikation.

 

Vi er stærke på video, tekster og strategi. Men vi har også grafisk produktion, så vi kan levere lige det, du har brug for. Vi har erfaring med opsætning af foldere, magasiner, messestande, hjemmesider – og vores grafikere har styr på grafiske designmanualer, logoer og den røde tråd for hele din virksomhed.

 

Vi har i årevis udgivet et magasin, og har stået for grafisk produktion i mange virksomheder – og gør det altid med alle vores kompetencer indenfor kommunikation som fundament.

Vi står blandt meget andet bag [ET CETERA] MAGAZINE, udgivet gennem flere år med fokus på kultur og samfund. Læs her

Thrane Media - grafisk produktion
Fotos

Vi har samarbejde med tre forskellige fotografer. Vi kan stå for event-fotos fra dine aktiviteter, lave en komplet gennemfotografering af din virksomhed – og vi har også en af Danmarks bedste portrætfotografer som fast freelancer i virksomheden. Vi vælger altid den fotograf, hvis stil passer bedst til opgaven.

Thrane Media - grafisk produktion - [et cetera] magazine
Print

Vi har udgivet mange tusinde siders magasin gennem tiden og har lavet opsætning på foldere, magasiner og bøger. Vi har lavet logoer, nyt design på virksomheders samlede udseende, messestande, postkort og plakater.

Vi har lavet kampagner, der har kørt både online, i biografer og på TV samt i butikker på vinduer og skærme. Vi har bred erfaring med in-store markedsføring.

Thrane Media - mediehus med fokus på alle platforme
Web

Vi har stor erfaring med produktion af hjemmesider, grafik og tekst til sociale medier, opsætning af reklamer på facebook, bannere – styring af SEO og nyhedsbreve. Vi er ikke et webbureau, men har det som et naturligt værktøj i vores kommunikation. Og vi samarbejder med nogle af de bedste producenter, hvis opgaven er større end vi ønsker at tage in-house.

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT