Erhvervs-kit

DU KAN IKKE
KØBE DIG TIL ET STÆRKT BRAND

Du kan ikke købe dig til et stærkt brand – men du kan investere i de rigtige fagfolk, som kan formidle det brand, du allerede har gjort dig umage med.

 

  • Dine billeder skal fortælle en historie – og det nytter meget lidt, hvis de ligner alle andres.
  • Dine tekster skal tale deres helt eget og meget tydelige sprog – og de skal være interessante nok til, at din målgruppe læser med. Måske endda udvide den.
  • Du skal på et øjeblik få formidlet, at du er det bedste bud, på det du laver. Og den påstand skal du bakke op visuelt, så dine kunder kan se, hvad de får for pengene.

Vi kan konvertere din virksomheds potentiale til kunder og en rentabel forretning. Vi kan få jeres identitet afspejlet i jeres kommunikation på en måde, så kunderne hører, hvad der bliver sagt!

 

Vi vil gerne hjælpe – og vi gør os umage.

 

Websites, blogs, nyhedsmails, målrettede kampagner, strategier, en visuel identitet, klar tale og synlighed på de sociale medier; vi vil gerne fortælle jeres historier.

 

Ring til Thrane Media – lad os komme ud til en snak, hvor vi med vores faglighed kommer med et bud på forandring eller styrkelse af dit produkt og din virksomhed.

 

ARBEJDER DU I KULTUREN SOM FOREDRAGSHOLDER, SKUESPILLER, STAND-UPPER ELLER LIGN, SE I STEDET VORES PAKKE TIL KULTUREN HER

HVEM HAR OPGAVEN?

 

Fotograf Claus Peuckert og journalist Pia Møller Søe har i en årrække samarbejdet om artikler og features til magasiner og pr-materiale. Vi har derfor et solidt kendskab til både dit og mediernes behov, og vi vil gerne være dem, der fortæller din historie.

 

Rådgiver Jeppe Søe har gennem årtier haft fingeren på erhvervslivets puls og rådgivet både store internationale og små lokale virksomheder. Han kommer med sit bud på jeres muligheder for vækst gennem kommunikation.

Pakke 1:

To tekster:

  • Et længere portræt, der både kan benyttes i sin helhed eller bruges som uddrag.
  • En valgfri tekst (pressemeddelelse, beskrivelse til hjemmeside eller hvad du har brug for). Alle tekster er uden copyright, så du frit kan benytte, klippe og ændre i dem.

 

To portrætbilleder:

  • Fotos der skiller sig ud. Et nært portræt og portræt i en konceptuel sammenhæng og et regi, der passer til dig og dit produkt. Disse kan med fordel også benyttes som coverfotos og profilbilleder på sociale medier, så der er en rød tråd på alle dine interne og eksterne platforme. Alle fotos er frikøbte, så du kan bruge dem helt frit.

 

Pris for Pakke 1 – 15.500 + moms

VIP-PAKKE:

Tre tekster:

  • Et længere portræt, der både kan benyttes i sin helhed eller bruges som uddrag.
  • To valgfri tekster (pressemeddelelse, beskrivelse til hjemmeside eller hvad du har brug for). Alle tekster er uden copyright, så du frit kan benytte, klippe og ændre i dem.

 

To portrætbilleder:

  • Fotos der skiller sig ud. Et nært portræt og portræt i en konceptuel sammenhæng og et regi, der passer til dig og dit produkt. Disse kan med fordel også benyttes som coverfotos og profilbilleder på sociale medier, så der er en rød tråd på alle dine interne og eksterne platforme. Alle fotos er frikøbte, så du kan bruge dem helt frit.

 

Et konceptuelt foto:

  • Claus Peuckert er en af Danmarks dygtigste koncept-kunstnere og skaber opstillede fotos, der beskriver præcist din virkelighed, produktet, virksomheden eller personerne bag. Konceptfotos tager en halv dag at skabe.

 

Pris for VIP-Pakke – 19.500 + moms

EKSEMPLER PÅ ERHVERVS-PORTRÆTTER:

EKSEMPLER PÅ KONCEPTUELLE FOTOS:

Hvem er vi?

Fotograf Claus Peuckert er en af landets mest benyttede portrætkunstnere og corporate-fotografer. Han har en stor faglig kompetence, så han med lys, komposition, perspektiv og indsigt kan fortælle historier med sine billeder. Claus bruger rekvisitter, styling, billedebearbejdning og konceptuel iscenesættelse som udgangspunkt for det, der altid bliver et seværdigt billede, der skiller sig ud fra mængden. Claus Peuckert har blandt andet udstillet på Frederiksborg Slot.

Journalist Pia Møller Søe har gennem 20 år skrevet portrætter for utallige magasiner og aviser. Hun har sat ord på både kendte og ukendte danskeres liv – og beskrevet organisationer og produkter med salg for øje. Pia Møller Søe er også idemand bag markante kampagner for blandt andre ECCO, blend, b.young og 4you – hun har evnen til at beskrive virkeligheden, så den både fremstår skarp, nuanceret og salgbar. Hun vælger sine ord med omhu og har nemt ved at se den gode historie.

[Billeder leveres højtopløselige, så de kan anvendes i alle medier. Billeder er frikøbt, så køber kan anvende billederne til hvad som helst. Køber har rettighed til tekster og kan anvende dem i hvilken som helst sammenhæng. Tekster leveres efter en lang telefonisk interviewsamtale. Der er en korrekturgang med i pakken.]

null

KONTAKT OS

for en snak om alle mulighederne...
KONTAKT